Novice‎ > ‎

3. Startup vikend Novo mesto

objavljeno: 20. okt. 2014 23:17 avtor: Meta Vidiček
V Podbreznik že tretjič prihaja eden izmed najbolj razburljivih podjetniških dogodkov na svetu. Startup Vikend Novo mesto se bo tako odvijal konec oktobra (24. – 25.10.) v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, kjer bo Razvojni center Novo mesto, v sodelovanju z ekipo StartUP Novo mesto, iskal novo "vročo" podjetniško idejo in jo na koncu predstavil pred neusmiljeno komisijo.

Startup Vikend Novo mesto je intenziven podjetniško-zabaven vikend, na katerem ekipe sestavljene iz posameznikov različnih znanj, tekmujejo kako v izjemno kratkem času, ustvariti prototip oziroma poslovni model podjetja po najsodobnejših metodologijah (»d.school«, »lean startup« in »business model generation«) in ga tudi preveriti na trgu.

Potek dogodka: Na začetku samega dogodka udeleženci svoje podjetniške ideje javno predstavijo in poskušajo k sodelovanju pritegniti druge udeležence ter tako izgraditi ekipe za delo čez vikend. Temu sledil motivacijsko predavanje uspešnega podjetnike, ki je znan predvsem na lokalnem območju. Ekipe imajo nato 36 ur časa da iz osnovne zamisli pripravijo zanimiv prototip, ki ga predstavijo v soboto zvečer na zaključnem dogodku pred komisijo.

Prijave in več informacij na: http://bit.ly/1t2Ac7Q

Vljudno vabljeni!
Ċ
Meta Vidiček,
20. okt. 2014 23:17
Comments