Novice‎ > ‎

Podjetniško tekmovanje za mlade - POPRI

objavljeno: 9. feb. 2015 04:19 avtor: Meta Vidiček
Podjetniško tekmovanje POPRI je namenjeno mladim, ki tekmujejo v treh starostnih kategorijah: 1) študenti, diplomanti in odrasli, ki še nimajo svojega podjetja, 2) dijaki in 3) osnovnošolci od 7.-9. razreda.

Tekmovalci se prijavijo s podjetniško idejo, ki je razdelana v mini poslovni načrt oziroma poslovni model (predloga je objavljena na spletni strani tekmovanja).

Rok prijave je 23. marec 2015. Prispele prijave bo ocenila strokovna komisija, ki bo izbrala 10 polfinalistov iz vsake starostne kategorije. Polfinalisti bodo svoje podjetniške ideje predstavili tudi osebno.

Predstavitev bo potekala 7. aprila 2015 v Primorskem tehnološkem parku v Vrtojbi. Med polfinalisti bodo izbrani 3 finalisti vsake starostne kategorije, ki bodo predstavljeni na zaključni prireditvi v Slovenskem narodnem gledališču v Novi Gorici. Zaključna prireditev bo 23. aprila 2015 in bo namenjena vsem tekmovalcem kot tudi širši javnosti (mentorjem, staršem, ostalim). Vsi tekmovalci bodo prejeli priznanja za sodelovanje, zmagovalci pa bodo tudi nagrajeni.

Več informacij vam je na voljo na spletni strani tekmovanja www.popri.si.
Comments